Για σπουδές ομορφιάς επίλεξε ΚΔΒΜ! Δες γιατί!

Αγαπάς το χώρο της ομορφιάς και σκέφτεσαι να ασχοληθείς επαγγελματικά. Θέλεις να σπουδάσεις Νύχια, Κομμωτική, Μακιγιάζ, Μόνιμο Μακιγιάζ ή οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα ομορφιάς. Έχεις πάρει τη σωστή απόφαση, τώρα πρέπει να κάνεις και τη σωστή επιλογή σχολής! Μάθε πώς.

1. Επίλεξε αναγνωρισμένη σχολή από το Υπουργείο Παιδείας, όχι εταιρίες προϊόντων, σεμιναριακά κέντρα ή οτιδήποτε άλλο δεν έχει έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας γιατί δεν θα έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

2. Η σχολές με έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας απονέμουν έγκυρους τίτλους σπουδών με αναγνώριση στην αγορά εργασίας.

3. Σπούδασε σε Κέντρο Δια Βίου Μάθησης γιατί έχει μικρότερο αλλά στοχευμένο χρόνο εκπαίδευσης χωρίς να απαιτεί επιπλέον χρόνο πρακτικής για να πάρεις πτυχίο, έτσι βγαίνεις άμεσα στην αγορά εργασίας και κερδίζεις χρήματα.

4. Επίλεξε ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών και μην πέσεις στην παγίδα των μαθημάτων express γιατί δεν θα σου προσφέρουν την εκπαίδευση που πρέπει ούτε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να προσφέρεις αργότερα υπηρεσίες.

5. Εκπαιδεύσου σε ΚΔΒΜ που εστιάζει στην πρακτική εκπαίδευση, σου προσφέρει σωστή καθοδήγηση από έμπειρη εκπαιδεύτρια και σε οδηγεί βήμα-βήμα.

6. Προτίμησε τη σχολή που θα σου προσφέρει δωρεάν επαγγελματικά προϊόντα εκπαίδευσης. Τα ποιοτικά επαγγελματικά προϊόντα δεν θα δυσκολέψουν ούτε θα απογοητέψουν τον αρχάριο. Αντίθετα θα τον βοηθήσουν να γίνει καλύτερος!

Ο χώρος της ομορφιάς είναι γεμάτος ευκαιρίες αρκεί να κάνεις τις σωστές επιλογές εκπαίδευσης!

Comments are closed.