ΚΑΛΛΙΘΕΑ
 

210 95 896 16

Μέτρα Προστασίας από COVID-19

Μέτρα Προστασίας από COVID-19

Προτεραιότητα της σχολής EVABEAUTY ήταν και είναι η ασφάλεια και η υγεία των μαθητών και των εργαζομένων της.

Σήμερα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που έχει φέρει η πανδημία του COVID-19 ακολουθούμε όλους τους κανόνες ασφαλείας προκειμένου να νιώθουν και να αισθάνονται ασφαλείς οι μαθητές μας.

Η λειτουργία της EVABEAUTY STUDIES γίνεται σύμφωνα με τις αποφάσεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας (2/5/2020 και 4/5/2020) όπως αυτές κοινοποιούνται με τις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ 2141 Τβ 22-05-2021).

Πιο συγκεκριμένα:

  1. Οι εργαζόμενοι της EVABEAUTY STUDIES φροντίζουν ώστε να λαμβάνονται όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας και προφύλαξης, των σπουδαστών και εργαζομένων, όπως αυτά προβλέπονται από τις αντίστοιχες σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
  2. Όλοι οι σπουδαστές προσέρχονται στη σχολή με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή με  δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (rapid test ή PCR test) που έχει διενεργηθεί έως 48 ώρες πριν το μάθημα και έχει δηλωθεί στην επίσημη σελίδα gov.gr.
  3. Για τους εκπαιδευτές και τους εργαζόμενους που δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, ακολουθείται η διαδικασία υποχρεωτικής διενέργειας διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 δύο φορές την εβδομάδα και  έως και 24 ώρες πριν της πρώτης ημέρας της εβδομάδας που ο καθένας παρέχει εργασία με φυσική παρουσία.
  4. Οι αίθουσες διδασκαλίας αερίζονται με φυσικό αερισμό, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.
  5. Σε κάθε αίθουσα διδασκαλίας τηρείται απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των σπουδαστών.
  6. Ο αριθμός σπουδαστών ανά αίθουσα διδασκαλίας είναι λιγότερος από δεκαπέντε (15) και όλες οι αίθουσες διδασκαλίας έχουν τις απαραίτητες διαστάσεις προκειμένου να μπορεί να εφαρμοστεί ο κανονισμός της τήρησης των αποστάσεων του 1,5 μέτρου.
  7. Αποφεύγεται ο συνωστισμός και τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας στους κοινόχρηστους χώρους κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων.
  8. Όλο το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτική μάσκα και επιβάλλεται να φορούν και οι σπουδαστές καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής τους στον χώρο.
  9. Συστήνεται σε όλους να τηρούν τις οδηγίες καλής υγιεινής των χεριών. Για τον λόγο αυτό, είναι τοποθετημένα στην είσοδο της σχολής και σε κάθε αίθουσα και σε εμφανή σημεία υγρά αντισηπτικά για την συχνή αντισηψία των χεριών.
  10. Τηρούνται όλες οι συνήθεις εργασίες καθαρισμού από εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ καθαρίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα, με αλκοολούχο αντισηπτικό, οι επιφάνειες με συχνή χρήση, όπως πόμολα, χερούλια, βρύσες κ.ά. ή αντικείμενα συχνής χρήσης, όπως τηλέφωνα, πληκτρολόγια, ποντίκια Η/Υ, καρέκλες, εκτυπωτές κ.ά. Οι εργασίες καθαρισμού γίνονται πάντα με γάντια μιας χρήσης.

Οι παραπάνω οδηγίες τηρούνται αυστηρά από όλο το προσωπικό και τους σπουδαστές ενώ ενημερωνόμαστε συνεχώς για νέες εξελίξεις ή οδηγίες όπου απαιτούνται.

 

Μαθαίνουμε με ασφάλεια, Μένουμε υγιείς, Βγαίνουμε νικητές!!