Μέτρα Προστασίας από COVID-19

Μέτρα Προστασίας από COVID-19

Προτεραιότητα της σχολής EVABEAUTY ήταν και είναι η ασφάλεια και η υγεία των μαθητών και των εργαζομένων της.
Σήμερα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που έχει φέρει η πανδημία του COVID-19 ακολουθούμε όλους τους κανόνες ασφαλείας προκειμένου να νιώθουν και να αισθάνονται ασφαλείς οι μαθητές μας.

1. Οι εργαζόμενοι της EVABEAUTY STUDIES φροντίζουν ώστε να λαμβάνονται όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας και προφύλαξης

2. Οι αίθουσες διδασκαλίας αερίζονται με φυσικό αερισμό, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

3. Αποφεύγεται ο συνωστισμός και τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας στους κοινόχρηστους χώρους κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων.

4. Όλο το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτική μάσκα και επιβάλλεται να φορούν και οι σπουδαστές καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής τους στον χώρο.

5. Συστήνεται σε όλους να τηρούν τις οδηγίες καλής υγιεινής των χεριών. Για τον λόγο αυτό, είναι τοποθετημένα στην είσοδο της σχολής και σε κάθε αίθουσα και σε εμφανή σημεία υγρά αντισηπτικά για την συχνή αντισηψία των χεριών.

6. Τηρούνται όλες οι συνήθεις εργασίες καθαρισμού από εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ καθαρίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα, με αλκοολούχο αντισηπτικό, οι επιφάνειες με συχνή χρήση, όπως πόμολα, χερούλια, βρύσες κ.ά. ή αντικείμενα συχνής χρήσης, όπως τηλέφωνα, πληκτρολόγια, ποντίκια Η/Υ, καρέκλες, εκτυπωτές κ.ά. Οι εργασίες καθαρισμού γίνονται πάντα με γάντια μιας χρήσης.

Οι παραπάνω οδηγίες τηρούνται αυστηρά από όλο το προσωπικό και τους σπουδαστές ενώ ενημερωνόμαστε συνεχώς για νέες εξελίξεις ή οδηγίες όπου απαιτούνται.

Μαθαίνουμε με ασφάλεια, Μένουμε υγιείς, Βγαίνουμε νικητές!!