Η EvaBeauty φέρνει την Black Friday στην Εκπαίδευση!

Κέρδισε έκπτωση έως 30% στα δίδακτρα σου στις πιο περιζήτητες ειδικότητες ομορφιάς!

Για να κατοχυρώσεις τις προσφορές, ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ!

null

Νύχια

30% Έκπτωση στο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Νυχιών

Διάρκεια: 3 μήνες

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης Μανικιούρ – Πεντικιούρ, Τεχνητά Νύχια με Gel, Ακρυλικό,  Acrylgel και Nail Design.

Ενδεικτική Θεματολογία: Διαδικασία Μανικιούρ Πεντικιούρ, Σχήματα Νυχιών, Τεχνικές Λιμαρίσματος, GelFX System – Ημιμόνιμο Βερνίκι, Ενίσχυση φυσικού νυχιού με Gel, Acrylgel, Ακρυλικό, Συντήρηση & Αφαίρεση Τεχνητών Νυχιών, Πρακτική σε φυσικά μοντέλα σε όλες τις ενότητες.

null

Επαγγελματικό Μακιγιάζ

20% Έκπτωση στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επαγγελματικού Μακιγιάζ

Διάρκεια: 2 μήνες

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης επαγγελματικού μακιγιάζ.

Ενδεικτική ΘεματολογίαΤεχνικές foundation και εφαρμογή, Πώς να διαλέξετε τον σωστό χρωματικό τόνο make up, Χρωματολογία – Μίξεις Χρωμάτων, Προσωπολογία, FaceBalance : Φωτοσκιάσεις, Διορθωτικό Μακιγιάζ, Camouflage.

eyelashes extensions, brows

Lash Specialist

10% Έκπτωση στο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Lash Specialist

Διάρκεια: 1 μήνας

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης Lash Specialist που περιλαμβάνει One by One Extensions Βλεφαρίδων, Russian Volume και Lash Lift.

Ενδεικτική Θεματολογία: Επίδειξη Τεχνικής Τοποθέτησης Extensions σε φυσικό μοντέλο, Δομή του Ματιού – Βλεφάρου – Βλεφαρίδων, Προϊόντα, υλικά, εργαλεία, Ενδείξεις – Αντενδείξεις, Οδηγίες περιποίησης προς την πελάτισσα.

null

Hyaluron Pen

10% Έκπτωση στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Hyaluron Pen

Διάρκεια: 6 ώρες

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης Hyaluron Pen! Η νέα μέθοδος μη ενέσιμου υαλουρονικού οξέος για χείλη, ρυτίδες, μεσόφρυο, ρινοπαρειακές αύλακες.

Ενδεικτική Θεματολογία: Ανατομία του δέρματος και των χειλιών, Χημική σύνθεση υαλουρονικού οξέος, Σωστή επιλογή υλικών, Πρωτόκολλα εφαρμογής, Διαδικασίες εφαρμογής για τα χείλη και το πρόσωπο, After Care, Πρακτική σε latex, Πρακτική σε φυσικό μοντέλο.

null

Αισθητική Περιποίηση Προσώπου

20% Έκπτωση στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Αισθητικής Προσώπου

Διάρκεια: 2 μήνες

Όλες οι σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες και τεχνικές περιποίησης για ένα λαμπερό και νεανικό πρόσωπο!

Ενδεικτική Θεματολογία: Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Αισθητική Περιποίηση Προσώπου, Microdermabration, Cavitation RF, LED Light Therapy, Μεσοθεραπεία.

null

Microdermabration

20% Έκπτωση στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Microdermabration

Διάρκεια: 9 ώρες

Μη επεμβατική, ασφαλής και ανώδυνη μέθοδος καθαρισμού και ανάπλασης του δέρματος Microdermabration.

Ενδεικτική Θεματολογία: Ενδείξεις – Αντενδείξεις, Σύσκεψη με τον Πελάτη & Κατανόηση των Προσδοκιών του, Προετοιμασία του Χώρου και της Τεχνίτριας πριν την Εφαρμογή, Διαδικασία Θεραπείας Microdermabrasion Βήμα – Βήμα.

Όροι Προσφοράς

• Η έκπτωση ισχύει για εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022.
• Οι εγγραφόμενοι μπορούν να επιλέξουν μία ή περισσότερες ειδικότητες από τις παραπάνω που συμμετέχουν στις εκπτώσεις του Black Friday.
• Δεν υπάρχει δυνατότητα ανταλλαγής της προσφοράς με άλλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πέρα των προκαθορισμένων.
• Οι εγγραφόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα σε τμήματα Δεκεμβρίου 2022– Ιουλίου 2023. Μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, δεν θα είναι εφικτό να εξαργυρωθεί η συγκεκριμένη προσφορά.
• Κατοχύρωση της προσφοράς ισχύει μόνο εφόσον έχει δοθεί προκαταβολή.
• Η προσφορά αυτή δεν συνδυάζεται και δεν λειτουργεί αθροιστικά με άλλες προσφορές που μπορεί να ισχύουν την ίδια χρονική περίοδο.