Αγαπητή σπουδάστρια, σπουδαστή,

Καλώς ήλθες στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ Evabeauty. Εάν διαβάζεις αυτές τις γραμμές, είναι πιθανό να σκέφτεσαι την επαγγελματική σου αποκατάσταση και μελλοντική καριέρα στον χώρο της ομορφιάς. Είσαι στο σωστό σημείο! Η Evabeauty, εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, προετοιμάζει επαγγελματίες ομορφιάς και μόνο, στους τομείς της ονυχοπλαστικής, κομμωτικής, αισθητικής – μακιγιάζ και διαιτολογίας.

Οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά έχουμε ένα στόχο και όραμα για εσένα: να σε εκπαιδεύσουμε ώστε να γίνεις μία πραγματική επαγγελματίας ομορφιάς και να κάνεις καριέρα αμέσως μετά την αποφοίτησή σου. Και το κάνουμε αυτό με τον δικό μας τρόπο: ουσιαστική δουλειά, μεταδοτικότητα στο μάθημακαι παροχές που ξεπερνούν κατά πολύ τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.

Στην Evabeauty θα μάθεις σήμερα τα trends της ομορφιάς των επόμενων 2 χρόνων. Θα κάνεις μάθημα με ύλη που ανανεώνεται κάθε χρόνο και είναι πάντα επίκαιρη. Θα κάνεις πρακτική μόνο σε μηχανήματα τελευταίας γενιάς, και σε πραγματικά περιστατικά. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη δική σου επιθυμία για διάκριση, θα σου ανοίξουν τον δρόμο για τις καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας ή για τη δική σου επιχείρηση.

Τέλος, πρέπει να θυμάσαι ότι το ταξίδι σου μαζί μας, θα είναι όμορφο και μοναδικό. Γιατί, στην Evabeauty, θεωρούμε ότι η ομορφιά είναι τέχνη και ότι κάθε σπουδάστρια και σπουδαστής έχουν, ακριβώς όπως κάθε καλλιτέχνης, το δικό τους μοναδικό στιλ και τρόπο εργασίας. Και αυτό ακριβώς το στιλ θα σε βοηθήσουμε να ανακαλύψεις και να αναπτύξεις.

Σε περιμένουμε λοιπόν, για να κάνουμε, μαζί, το πάθος σου επάγγελμα. Εάν αγαπάς την ομορφιά, σπούδασέ τη στην Evabeauty!