10 + 1 λόγοι για να επιλέξεις το επάγγελμα της Τεχνίτριας Νυχιών

Γιατί να γίνω Τεχνίτρια Νυχιών

Είναι καλοκαίρι, οι ρυθμοί χαλαρώνουν και έχεις στη διάθεσή σου περισσότερο χρόνο να σκεφτείς πράγματα για τον εαυτό σου και το μέλλον σου.  Ένα από αυτά είναι η επαγγελματική σου αποκατάσταση, ζήτημα πρωτεύον και σοβαρό. Σκέφτεσαι πολλά αλλά έχεις σκεφτεί να ακολουθήσεις το επάγγελμα της Τεχνίτριας Νυχιών; Κάποιοι από εσάς ναι, και το κάνετε ήδη και ξέρετε για ποιο λόγο το επιλέξατε. Για εσάς τους υπόλοιπους, πάμε να δούμε γιατί το επάγγελμα του Nail Technician είναι αυτό που πρέπει να ακολουθήσετε!

1. Έχει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Τα κέντρα περιποίησης άκρων συνεχώς αυξάνονται, συνεπώς αυξάνονται και οι θέσεις εργασίας για τεχνίτριες νυχιών.

2. Εκτός από καταστήματα περιποίησης άκρων υπάρχουν και άλλες επιχειρήσεις που προσφέρουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία και μπορείς να εργαστείς. Μερικές από αυτές είναι ινστιτούτα αισθητικής, spa, κομμωτήρια, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια

3. Μπορείς να δουλέψεις ως ελεύθερος επαγγελματίας και να έχεις συνεργασίες για τηλεόραση, κινηματογράφο, θέατρο, διαφημιστικές εταιρίες, περιοδικά, studio φωτογραφίας, εταιρίες διοργάνωσης επιδείξεων μόδας κ.ά.

4. Εάν μάλιστα σου αρέσει το πεντικιούρ και εξειδικευτείς στην ποδολογία μπορείς να κάνεις συνεργασίες με γιατρούς, κέντρα υγείας, φαρμακεία κ.ά.

5. Μπορείς να εργαστείς και σε εταιρίες καλλυντικών με προϊόντα νυχιών προωθώντας τα προϊόντα τους.

6. Υπάρχει δυνατότητα εξέλιξης μπαίνοντας στο χώρο της εκπαίδευσης. Έχεις σκεφτεί ότι μπορείς να γίνεις εκπαιδεύτρια Νυχιών σε επαγγελματικές σχολές?

7. Μην ξεχνάς ότι με το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών και την ανάλογη προϋπηρεσία μπορείς να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα!

8. Σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορείς να εκπαιδευτείς και να αρχίσεις να κερδίζεις χρήματα άμεσα.

9. Είναι ένα επάγγελμα χωρίς στρες και άγχος. Σαφώς και έχει δυσκολίες όπως όλα τα επαγγέλματα αλλά ως επί το πλείστο δουλεύεις σε ένα χώρο που ο πελάτης έρχεται για να χαλαρώσει και το κλίμα είναι ευχάριστο.

10. Πρόκειται για ένα επάγγελμα που σχετίζεται με τη μόδα, με τα χρώματα ή με τα σχέδια και αυτό το κάνει ευχάριστο από μόνο του. Επίσης, η μόδα αλλάζει, συνεχώς εμφανίζονται νέες τεχνικές άρα δεν θα βαρεθείς ποτέ!

11. Δίνεις ανακούφιση, ειδικά στο πεντικιούρ, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ικανοποίηση, γιατί προσφέρεις στο συνάνθρωπό σου. Λειτουργεί και ως ψυχοθεραπεία!

Ένας υπέροχος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου! Η τεχνίτρια νυχιών είναι ένα επάγγελμα με μέλλον και διάρκεια, αλλά για να έχεις μια επιτυχημένη καριέρα και για να ξεχωρίσεις στην αγορά εργασία η σωστή εκπαίδευση είναι μονόδρομος! Εκπαιδεύσου σωστά και ολοκληρωμένα στην EVA BEAUTY!

 

Comments are closed.