Η σχολή EVABEAUTY Studies υποστηρικτής της ταινίας ROXY για την Παγκόσμια ημέρα των Αδέσποτων ζώων

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EVABEAUTY Studies υποστήριξε τα γυρίσματα της ταινίας ROXY που πραγματοποιήθηκαν στις 6 Μαρτίου με μεγάλη επιτυχία. ROXY. . .είναι ο τίτλος της ταινίας μικρού μήκους που έχει στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού υπέρ των αδέσποτων ζώων.

Στη ταινία έλαβαν μέρος αφιλοκερδώς πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, τραγουδιστές, εικαστικοί, σχεδιαστές μόδας και γενικότερα άνθρωποι φιλόζωοι ώστε όλοι μαζί να μεταφέρουν το μήνυμα της φιλοζωίας, της αγάπης και της προστασίας για τα ζώα που χρήζουν φροντίδας και περίθαλψης. Το μακιγιάζ των συντελεστών της ταινίας επιμελήθηκε η επαγγελματική ομάδα μακιγιάζ της Νο1 σχολής ομορφιάς EVABEAUTY  Studies.

Οι συντελεστές που έλαβαν μέρος είναι: Ελένη Φιλίνη, Άννα Ανδριανού, Φωφώ Ντεμίρη, Ντίνος Καρύδης, Γιώργος Χρανιώτης, Γιώργος Τριανταφύλου, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Τζένη Οικονόμου, Μάνος Πίτζης, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Πάνος Απέργης, Joy Κουμεντάκου, Νικόλας Παπαζήσης, Μάνθος Καλατζής, Νικόλας Γεωργανής, Ελένη Τσέγκα, Μαίρη Γκαζιάνη, Παγώνα Κανέλλου, Χρήστος Πετρίδης, Νίκος Ξυνογαλάς, Φαίη Δουγαλή, Γιάννης Ευσταθίου κ.α

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αρτέμης Σαμοθράκης με βοηθό σκηνοθέτη τον Αλέξανδρο Κατσάρη.

Η επίσημη παρουσίαση της ταινίας ROXY πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 (με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Αδέσποτων Ζώων) στις 20:00 στο Gallery Bar ΚΛΩΣΤΗΡΙΟΝ, παράλληλα με τα εγκαίνια της έκθεσης “LOVE THE STRAYS”.  36 καλλιτέχνες παρουσίασαν έργα αφιερωμένα στην προστασία των αδέσποτων ζώων.

Πρόσκληση-LOVE-THE-STRAYS-april-6th-2016

Comments are closed.